top of page

Bagheera's Jungle

Je vindt Bagheera’s Jungle terug in de parel van de Rupel, Niel. Het hotel wordt gerund door mij, Anaïs. Ik startte initieel met een kattenhotel en -trimsalon, vanuit mijn liefde voor katten die ik sinds kids af aan had. Sinds kort bied ik ook pet setting en dog walks aan.

 

Ik ben gedragstherapeut en eerste hulpverlener voor katten, daarnaast behaalde ik een certificaat voor vachtverzorging en hygiëne.

 

De jungle houdt rekening met de noden van elke kat, zodat zij een zo ontspannen mogelijk verblijf hebben in het hotel. Er wordt in het hotel rekening gehouden met de omgeving, geur, spel, voedsel en eventuele stress verlichting. Ze worden liefdevol opgevangen in een familiale omgeving met aandacht voor de behoefte van jou viervoeter.

 

Zowel voor katten die gesteld zijn op hun privacy als voor poezen die graag samen spelen hebben we een type verblijf. In elke ruimte wordt er rekening gehouden met verse luchttoevoer, warme huiselijke sfeer door keuze materialen en decoratie. Daarnaast werk ik ook met verstuivers, mineralen en zoutlampen om een relaxe omgeving te creeren.

 

Heeft de vacht, nagels, oren of ogen van je kat nood aan verzorging? Dan geef ik je huispanter alle aandacht in het trimsalon. 

 

Voor katten (max. 2) 1 bezoek van 30 min
Our Team
bottom of page